Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>
Merk: Babyliss Titel van product: Pro Keramische Krultang 32mm
Korte omschrijving:

Krullen zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Met de keramische krultangen van BaByliss 32mm kun je op een veilige en snelle manier je haar krullen.


Categorie(ën): Webshop > Haar toolsWebshop > Haarproducten voor glanzend haarWebshop > Haarproducten voor dik haarWebshop > Haarproducten voor dun haarWebshop > Haarproducten voor volumeWebshop > Haarproducten voor lang haarWebshop > Haarproducten voor krullen Webshop > Alles voor vrouwen > Haar tools Referentienummer: bbls32_krultang Prijsbepalingen en Levertijd: 74,- Trendy Hair & Wellness Binnen 3 werkdagen


Babyliss Pro Keramische Krultang 32mm

Babyliss Pro Keramische Krultang 32mm

Trendy Hair & Wellness
 
Formaat 32mm
Levertijd Binnen 3 werkdagen

Krullen zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Met de keramische krultangen van BaByliss 32mm kun je op een veilige en snelle manier je haar krullen.€ 98,70
€ 74,-

Omschrijving van Babyliss Pro Keramische Krultang 32mm

Krullen zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Met de keramische krultangen van BaByliss kun je op een veilige en snelle manier je haar krullen.


De keramische krultangen worden snel warm en de temperatuur is veelal op je haartype af te stellen. Doordat de tangen gelijkmatig warm worden, zijn ze ook zeer behoedzaam voor je haar.