Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

              
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>>>
Merk: Moroccanoil Titel van product: Restorative Hair Mask 250ml
Korte omschrijving:

Dit masker dringt door tot diep in het haar, zodat de elasticiteit opnieuw opgebouwd kan worden. Een belangrijk masker voor zwak, beschadigd of gekleurd haar.

Categorie(ën): Webshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > TreatmentWebshop > Haarproducten voor lang haarWebshop > Haarproducten voor krullen Webshop > Haarproducten voor dik haarWebshop > Haarproducten voor in de zon Referentienummer: Moroccanoil Restorative Hair Mask Prijsbepalingen en Levertijd: 44,50 Trendy Hair & Wellness Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!


Moroccanoil Restorative Hair Mask 250ml

Moroccanoil Restorative Hair Mask 250ml

Trendy Hair & Wellness
 
Inhoud 250ml
Levertijd Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Dit masker dringt door tot diep in het haar, zodat de elasticiteit opnieuw opgebouwd kan worden. Een belangrijk masker voor zwak, beschadigd of gekleurd haar.


€ 44,50

Omschrijving van Moroccanoil Restorative Hair Mask 250ml

Dit masker dringt door tot diep in het haar, zodat de elasticiteit opnieuw opgebouwd kan worden. Een belangrijk masker voor zwak, beschadigd of gekleurd haar. Het masker is verrijkt met plantaardige proteïne dat het haar gezond maakt en een schitterende glans geeft. Het zorgt ervoor dat de textuur en de staat van het haar wordt verbeterd. Gebruik: breng een juiste hoeveelheid van het masker aan op het gehele haar (nadat het gewassen is) en masseer dit in de hoofdhuid. Laat het masker ongeveer 5 tot 10 minuten inwerken, vervolgens goed uitspoelen en gebruik daarna een conditioner om hethaar af te zuren. Resultaat: Het haar is van binnenuit hersteld en gevoed. Het heeft een schitterende glans en voelt zacht aan. Let op! Na de behandeling met dit masker moet het haar afgezuurd worden ( de schubben van het haar sluiten) met de conditioner zodat de schubbenlaag gesloten wordt en de proteines niet uit het haar kunnen ontsnappen. Dit om te voorkomen dat de schubben blijven openstaan en de proteines eruit lopen. Goed gebruik van dit product zorgt voor een kwaliteitsboost van het haar met direct resultaat. Tevens is dit product een kuurbehandeling wat inhoudt dat je het masker 2 keer per week gebruikt wanneer de haarkwaliteit slecht is. Zodra de kwaliteit is verbeterd, bouw je het gebruik af totdat het haar weer helemaal gezond is, dan gebruik je alleen nog maar de conditioner!
 

Gerelateerde producten van Moroccanoil Restorative Hair Mask 250ml

Vorige pagina
Volgende pagina
Toon alles
Inhoud: 75ml
 

Vorige pagina
Volgende pagina
Toon alles
Moroccanoil Extra Volume Conditioner 250ml
 
Moroccanoil Ionic + Ceramic Round Brush D35
 
Moroccanoil Hydrating Conditioner 250ml
 
Moroccanoil Ionic + Ceramic Paddle Brush W80
 
Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 70ml