Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>
Merk: Moroccanoil Titel van product: Intense Curl Cream 300ml
Korte omschrijving:

Moroccanoil Intense Curl Cream zorgt  ervoor dat het haar intensief geconditioneerd wordt en dat uw krullen weer tot leven komen. 

Categorie(ën): Webshop > Haarproducten voor kroeshaarWebshop > Haarproducten voor krullen Webshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > TreatmentWebshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Styling Referentienummer: Moroccanoil Intense Curl Cream Prijsbepalingen en Levertijd: 36,80 Trendy Hair & Wellness Binnen 3 werkdagen


Moroccanoil Intense Curl Cream 300ml

Moroccanoil Intense Curl Cream 300ml

Trendy Hair & Wellness
 
Inhoud 300ml
Levertijd Binnen 3 werkdagen

Moroccanoil Intense Curl Cream zorgt  ervoor dat het haar intensief geconditioneerd wordt en dat uw krullen weer tot leven komen. 


€ 36,80

Omschrijving van Moroccanoil Intense Curl Cream 300ml

Moroccanoil Intense Curl Cream zorgt  ervoor dat het haar intensief geconditioneerd wordt en dat uw krullen weer tot leven komen. De crème is geschikt voor golvend en krullend haar en zorgt ervoor dat de krullen weer mooi soepel vallen en goed in model te brengen zijn. Moroccanoil Intense Curl Cream is een leave-in crème met een diep hydraterend vermogen. Het activeert, definieert en controleert golvend en krullend haar zonder het te verzwaren. Hiernaast beschikt de crème over pure arganolie wat ervoor zorgt dat het haar meer veerkracht krijgt, pluis geëlimineerd wordt en het haar een mooie glans krijgt.

  • Intensieve verzorging
  • Brengt krullen tot leven
  • Voorkomt kroezend en pluizig haar
  • Geeft een mooie glans

 

Gebruik:
Breng de Moroccanoil Intense Curl Cream knedend aan op droog of vochtig haar en spoel het niet uit. Breng het haar in model zoals u wenst of laat het op een natuurlijke wijze drogen. Indien gewenst kunt u Moroccanoil Intense Curl Cream ook aanbrengen gedurende de dag om de krullen weer in model te brengen en kroezig en pluizig haar te voorkomen.

 

Gerelateerde producten van Moroccanoil Intense Curl Cream 300ml

Vorige pagina
Volgende pagina
Toon alles
Inhoud: 75ml
 

Vorige pagina
Volgende pagina
Toon alles
Sebastian Whipped Crème 150ml