Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

              
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>
Merk: Moroccanoil Titel van product: Ionic + Ceramic Round Brush D35
Korte omschrijving:

Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D35 is een borstel die gemaakt is van hoogwaarige materialen. Zo beschikken de borstels over keramische en ionische eigenschappen, waardoor de warmte beter wordt vasthouden en de warmte beter wordt geleid. Hierdoor wordt de droogtijd van het haar verkort.


Categorie(ën): Webshop > Haarproducten voor dun haarWebshop > Haarproducten voor dik haarWebshop > Haarproducten voor volumeWebshop > Haarproducten voor lang haarWebshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > BorstelsWebshop > Alles voor kinderen > Borstels en kammen Referentienummer: ionicroundbrushd35 Prijsbepalingen en Levertijd: 22,90 Trendy Hair & Wellness Binnen 2 werkdagen


Moroccanoil Ionic + Ceramic Round Brush D35

Moroccanoil Ionic + Ceramic Round Brush D35

Trendy Hair & Wellness
 
Levertijd Binnen 2 werkdagen

Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D35 is een borstel die gemaakt is van hoogwaarige materialen. Zo beschikken de borstels over keramische en ionische eigenschappen, waardoor de warmte beter wordt vasthouden en de warmte beter wordt geleid. Hierdoor wordt de droogtijd van het haar verkort.€ 22,90

Omschrijving van Moroccanoil Ionic + Ceramic Round Brush D35

Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D35 is een borstel die gemaakt is van hoogwaarige materialen. Zo beschikken de borstels over keramische en ionische eigenschappen, waardoor de warmte beter wordt vasthouden en de warmte beter wordt geleid. Hierdoor wordt de droogtijd van het haar verkort. Hiernaast stoten de ionen die zich bevinden in de borstelharen water af, waardoor het haar ook sneller droog wordt. De negatieve ionen werken op gelijkmatige wijze als conditioners en sluiten de schubben van het haar. Dit zorgt ervoor dat het haar gezonder wordt, meer glans en meer body krijgt. Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D35 heeft een diameter van 35 mm, waarmee u mooie krullen in het haar kunt creëren.

  • Zorgt dat het haar sneller wordt gedroogd
  • Zorgt ervoor dat het haar meer glans en body krijgt
  • Beschikt over een diameter van 35 mm

 

Gebruik:
Geadviseerd wordt om het mondstuk van de fohn niet op de borstel te plaatsen. Hierdoor wordt de levensduur van de Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D35 verlengd. Met behulp van de achterkant van de borstel kunt u het haar verdelen en een scheiding maken in het haar.

Resultaat:
Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D35 zorgt voor mooie glanzende lokken in uw haar.

 

Gerelateerde producten van Moroccanoil Ionic + Ceramic Round Brush D35

Vorige pagina
Volgende pagina
Toon alles
Moroccanoil Ionic + Ceramic Round Brush D25
 
Moroccanoil Treatment 25ml