Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>
Merk: Moroccanoil Titel van product: Ionic + Ceramic Round Brush D55
Korte omschrijving:

Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D55 is een borstel die gemaakt is van hoogwaarige materialen. Zo beschikken de borstels over keramische en ionische eigenschappen, waardoor de warmte beter wordt vasthouden en de warmte beter wordt geleid. Hierdoor wordt de droogtijd van het haar verkort.


Categorie(ën): Webshop > Haarproducten voor dun haarWebshop > Haarproducten voor dik haarWebshop > Haarproducten voor volumeWebshop > Haarproducten voor lang haarWebshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > BorstelsWebshop > Alles voor kinderen > Borstels en kammen Referentienummer: ionicroundbrushd55 Prijsbepalingen en Levertijd: 26,90 Trendy Hair & Wellness Binnen 3 werkdagen


Moroccanoil Ionic + Ceramic Round Brush D55

Moroccanoil Ionic + Ceramic Round Brush D55

Trendy Hair & Wellness
 
Levertijd Binnen 3 werkdagen

Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D55 is een borstel die gemaakt is van hoogwaarige materialen. Zo beschikken de borstels over keramische en ionische eigenschappen, waardoor de warmte beter wordt vasthouden en de warmte beter wordt geleid. Hierdoor wordt de droogtijd van het haar verkort.€ 26,90

Omschrijving van Moroccanoil Ionic + Ceramic Round Brush D55

Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D55 is een borstel die gemaakt is van hoogwaarige materialen. Zo beschikken de borstels over keramische en ionische eigenschappen, waardoor de warmte beter wordt vasthouden en de warmte beter wordt geleid. Hierdoor wordt de droogtijd van het haar verkort. Hiernaast stoten de ionen die zich bevinden in de borstelharen water af, waardoor het haar ook sneller droog wordt. De negatieve ionen werken op gelijkmatige wijze als conditioners en sluiten de schubben van het haar. Dit zorgt ervoor dat het haar gezonder wordt, meer glans en meer body krijgt. Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D55 heeft een diameter van 55 mm, waarmee u mooie krullen in het haar kunt creëren.

  • Zorgt dat het haar sneller wordt gedroogd
  • Zorgt ervoor dat het haar meer glans en body krijgt
  • Beschikt over een diameter van 55 mm

 

Gebruik:
Geadviseerd wordt om het mondstuk van de fohn niet op de borstel te plaatsen. Hierdoor wordt de levensduur van de Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D55 verlengd. Met behulp van de achterkant van de borstel kunt u het haar verdelen en een scheiding maken in het haar.

Resultaat:
Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D55 zorgt voor mooie glanzende lokken in uw haar

 

Recensies

  • Nooit verwacht....
    Echt een fantastische borstel, je "schiet" door je haar heen en het is echt waar: een ongelooflijke glans na het föhnen!!
 

Gerelateerde producten van Moroccanoil Ionic + Ceramic Round Brush D55

Vorige pagina
Volgende pagina
Toon alles
Moroccanoil Treatment 25ml