Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>
Merk: Moroccanoil Titel van product: Volumizing Mousse
Korte omschrijving:

Moroccanoil Volumizing Mousse is een styling mousse die het haar extra body en hold geeft. Deze moussse is SLS-, sulaat-, parabenen- en alcoholvrij.


Categorie(ën): Webshop > Haarproducten voor in de zonWebshop > Haarproducten voor dun haarWebshop > Haarproducten voor volumeWebshop > Haarproducten voor lang haarWebshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Styling Referentienummer: Volumizing Mousse Prijsbepalingen en Levertijd: 27,90 Trendy Hair & Wellness Dit product is beschikbaar voor deze locatie. Bestel direct!


Moroccanoil Volumizing Mousse

Moroccanoil Volumizing Mousse

Trendy Hair & Wellness
 
Inhoud 250ml

Moroccanoil Volumizing Mousse is een styling mousse die het haar extra body en hold geeft. Deze moussse is SLS-, sulaat-, parabenen- en alcoholvrij.€ 27,90

Omschrijving van Moroccanoil Volumizing Mousse

Moroccanoil Volumizing Mousse is een styling mousse die het haar extra body en hold geeft. De gewichtloze formule zorgt voor een natuurlijke lift en beweging in het haar. Het haar krijgt meer volume en dankzij de arganolie wordt het haar intensief gevoed. De mousse is SLS-, sulaat-, parabenen- en alcoholvrij.

  • Flexibele medium hold
  • Bevat arganolie
  • Geeft een natuurlijke lift
  • Voor extra volume
  • SLS-, sulaat-, parabenen- en alcoholvrij.

 

Gebruik:
Breng een hoeveelheid Moroccanoil Volumizing Mousse aan op handdoekdroog haar. Kam de mousse met de vingers door het haar om het gelijkmatig te verdelen. Föhn daarna met een ronde borstel om extra volume te creëren. 

 

Resultaat:
Gevoed haar met een volumeboost.