Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>>>
Merk: Sebastian Titel van product: Drynamic 212ml
Korte omschrijving:

Sebastian Drynamic Droogshampoo is een droogshampoo die de olie uit het haar absorbeert en het haar tussen de wasbeurten door opfrist.

Categorie(ën): Webshop > Alles voor vrouwen > Sebastian Professional > Sebastian StylingWebshop > Alles voor vrouwen > Sebastian Professional > Sebastian Shampoo Referentienummer: Droogshampoo 212ml Prijsbepalingen en Levertijd: 27,40 Trendy Hair & Wellness Binnen 3 werkdagen


Sebastian Drynamic 212ml

Sebastian Drynamic 212ml

Trendy Hair & Wellness
 
Inhoud 212ml
Levertijd Binnen 3 werkdagen

Sebastian Drynamic Droogshampoo is een droogshampoo die de olie uit het haar absorbeert en het haar tussen de wasbeurten door opfrist.


€ 27,40

Omschrijving van Sebastian Drynamic 212ml

Sebastian Drynamic Droogshampoo is een droogshampoo die de olie uit het haar absorbeert en het haar tussen de wasbeurten door opfrist. Hiernaast kan met deze droogshampoo het haar opnieuw worden vormgegeven en textuur en definitie worden gecreëerd. Wanneer gewenst, kan de Sebastian Drynamic Droogshampoo voor extreem volume zorgen. De bolvormige poederdeeltjes die de droogshampoo bevat, zorgen ervoor dat het haar makkelijk te restylen is.

  • Droogshampoo die de olie uit het haar absorbeert
  • Frist het haar op
  • Geeft veel volume
  • Het haar is makkelijk te restylen


Gebruik:
Maak een scheiding in het haar en houdt de spray ongeveer 30cm van de hoofdhuid af. Spray met de Sebastian Drynamic Droogshampoo over de scheiding. Maak een nieuwe scheiding naast de vorige scheiding en spray wederom met de droogshampoo. Herhaal dit proces totdat de hele hoofdhuid aan de beurt is gekomen. Laat dit even inwerken en masseer vervolgens met de handen door het haar. Zo wordt de olie uit het haar onttrokken en wordt er volume gecreëerd.

Resultaat:
Na gebruik van de Sebastian Drynamic Droogshampoo zal het haar er niet langer vet uit zien. Hiernaast zal het haar erg volumineus vallen met erg veel structuur.

 

Gerelateerde producten van Sebastian Drynamic 212ml

Vorige pagina
Volgende pagina
Toon alles
Inhoud: 75ml