Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>>>
Merk: Moroccanoil Titel van product: Curl Defining Cream 75ml
Korte omschrijving:

Moroccanoil Curl Defining Cream zorgt ervoor dat krullen worden geactiveerd en kroezend en pluizend haar wordt geëlimineerd. 

Categorie(ën): Webshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Styling Referentienummer: curldefnining1 Prijsbepalingen en Levertijd: 14,70 Trendy Hair & Wellness Binnen 3 werkdagen


Moroccanoil Curl Defining Cream 75ml

Moroccanoil Curl Defining Cream 75ml

Trendy Hair & Wellness
 
Inhoud 75ml
Levertijd Binnen 3 werkdagen

Moroccanoil Curl Defining Cream zorgt ervoor dat krullen worden geactiveerd en kroezend en pluizend haar wordt geëlimineerd. 


€ 14,70

Omschrijving van Moroccanoil Curl Defining Cream 75ml

Moroccanoil Curl Defining Cream zorgt ervoor dat krullen worden geactiveerd en kroezend en pluizend haar wordt geëlimineerd. Vaak raakt golvend en krullend haar snel uit model, maar met behulp van deze crème brengt u golvend en krullend haar weer helemaal tot leven. Moroccanoil Curl Defining Cream beschikt over een geavanceerde warmtegeactiveerde technologie dat een intensieve verzorging voor het haar biedt. Hiernaast activeert het de veerkracht van de krullen. De crème is verrijkt met arganolie en eiwitten die het haar beschermen en waardoor het haar beter doorkambaar is.

  • Definieert krullen
  • Activeert het krulgeheugen
  • Voorkomt kroezen en pluizig haar
  • Fosfaat- en parabenenvrij

 

Gebruik:
Breng een ruime hoeveelheid Moroccanoil Curl Defining Cream aan op schoon en handdoekdroog haar. Kneed de crème in het haar om krullen aan te brengen en de krullen meteen te verstevigen. Laat het haar op natuurlijke wijze drogen voor veerkrachtige krullen. Moroccaoil Curl Defining Cream kan gedurende de dag opnieuw worden aangebracht om de krullen in de loop van de dag bij te werken en eventueel kroes en pluis in het haar tegen te gaan.

 

Gerelateerde producten van Moroccanoil Curl Defining Cream 75ml

Vorige pagina
Volgende pagina
Toon alles
Inhoud: 250ml