Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

              
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>>
Merk: CHI Titel van product: Dura CHI1 inch Krultang
Korte omschrijving:

De Dura CHI 1 Inch Krultang is een professionele krultang.

Categorie(ën): Webshop > Alles voor vrouwen > Haar toolsWebshop > Haar tools Referentienummer: CHIDura! Prijsbepalingen en Levertijd: 139,- Trendy Hair & Wellness Binnen 3 werkdagen


CHI Dura CHI1 inch Krultang

CHI Dura CHI1 inch Krultang

Trendy Hair & Wellness
 
Levertijd Binnen 3 werkdagen

De Dura CHI 1 Inch Krultang is een professionele krultang.


€ 139,-

Omschrijving van CHI Dura CHI1 inch Krultang

De Dura CHI 1 Inch Krultang is een professionele krultang die bestaat uit keramiek en titanium. Dit zorgt voor een optimale sterkte, duurzaamheid en werking. De keramische staaf produceert negatieve ionen en de infrarood technologie zorgt ervoor dat pluizig haar verleden tijd is. De staaf heeft een extreem glad oppervlak waardoor de krultang moeiteloos door het haar glijdt. De staaf warmt gelijkmatig op en bereikt snel zijn temperatuur. De Dura krultang is instelbaar in temperatuur van 80 tot 200 graden die handig af te lezen is vanaf het LCD schermpje. De krultang heeft een speciale knop die drie standen heeft per type haar. Deze lichtgewicht krultang heeft een non-slip handvat die slank is en een zachte touch heeft. Handig aan deze krultang is dat de tip koud blijft en die dus vastgehouden kan worden tijdens het krullen. Met de CHI Dura CHI 1 Inch Krultang kunnen mooie, natuurlijke gemaakt worden die de gehele dag in model blijven. Bij deze krultang wordt een CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Protecting Spray geleverd.

  • Temperatuur regelaar van 80 tot 200 graden
  • Lengte snoer: 3 meter
  • Keramische en infra rood heater
  • Doorsnede van 2,2 cm.
Gebruik:
Zorg dat het haar schoon, droog en vrij van knopen is. Stel dan de CHI Dura CHI 1 Inch Krultang in op de gewenste temperatuur en laat deze warm worden. Neem een pluk haar en breng de punten aan tussen het klepje van de krultang. Rol het haar voorzichtig om de krultang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houd dit enkele seconden vast en schuif de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit totdat het gehele haar gekruld is.