Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>
Merk: Moroccanoil Titel van product: Smoothing Lotion 300ml
Korte omschrijving:

Moroccanoil Smoothing Lotion is het perfecte stylingproduct voor de haren. De all-in-one lotion zorgt ervoor dat de haren eenvoudig in model kunnen worden gebracht.

Categorie(ën): Webshop > Haarproducten voor glanzend haarWebshop > Haarproducten voor kroeshaarWebshop > Haarproducten voor in de zonWebshop > Haarproducten voor dun haarWebshop > Haarproducten voor dik haarWebshop > Haarproducten voor krullen Webshop > Haarproducten voor lang haarWebshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > StylingWebshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Shampoo en Conditioner Webshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Treatment Referentienummer: smoothlotion Prijsbepalingen en Levertijd: 37,20 Trendy Hair & Wellness Binnen 3 werkdagen


Moroccanoil Smoothing Lotion 300ml

Moroccanoil Smoothing Lotion 300ml

Trendy Hair & Wellness
 
Inhoud 300ml
Levertijd Binnen 3 werkdagen

Moroccanoil Smoothing Lotion is het perfecte stylingproduct voor de haren. De all-in-one lotion zorgt ervoor dat de haren eenvoudig in model kunnen worden gebracht.


€ 37,20

Omschrijving van Moroccanoil Smoothing Lotion 300ml

Moroccanoil Smoothing Lotion is het perfecte stylingproduct voor de haren. De all-in-one lotion zorgt ervoor dat de haren eenvoudig in model kunnen worden gebracht. Moroccanoil Smoothing Lotion bevat de beste ingrediënten voor het haar zoals Argan Olie, Argan boter en Vitamine E. Hierdoor wordt het haar zacht, glad en handelbaar. Door de lichte formule zorgt het voor een medium hold en zal het haar niet pluizen of kroezen. Zo kan het haar naar wens in model worden gebracht.

  • All-in-one lotion
  • Bevat Argan Olie, Argan boter en Vitamine E
  • Maakt de haren zacht, glad en handelbaar
  • Eenvoudig om de haren in model te brengen
  • Geschikt voor ieder haartype

 

Gebruik:
Zorg dat de haren vochtig of handdoekdroog zijn vooraleer Moroccanoil Smoothing Lotion wordt aangebracht op het haar. Breng vervolgens een gepaste hoeveelheid Moroccanoil Smoothing Lotion aan op het vochtige haar en verdeel het gelijkmatig. Gebruik hierna een haardroger of fohn om de haren naar wens te stylen.

 

Resultaat:
Moroccanoil Smoothing Lotion zorgt voor prachtig verzorgde haren die naar wens in model kunnen worden gebracht

 

Gerelateerde producten van Moroccanoil Smoothing Lotion 300ml

Vorige pagina
Volgende pagina
Toon alles
Moroccanoil Smoothing Shampoo 250ml
 
Moroccanoil Smoothing Mask 250ml
 
Moroccanoil Smoothing Conditioner 250ml