Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>>>
Merk: Balmain Titel van product: Clip-in Fringe L.A. Echt Haar
Korte omschrijving:

Met de Clip-In Fringe krijg je geen schuine, maar een volle, rechte "statement"-pony. Clip het in en gaan!

Categorie(ën): Webshop > Alles voor vrouwen > Balmain Hair > Clip-in Fringe Referentienummer: clip-in fringe la Prijsbepalingen en Levertijd: 65,- Trendy Hair & Wellness Binnen 3 werkdagen


Balmain Clip-in Fringe L.A. Echt Haar

Balmain Clip-in Fringe L.A. Echt Haar

Trendy Hair & Wellness
 
Levertijd Binnen 3 werkdagen

Met de Clip-In Fringe krijg je geen schuine, maar een volle, rechte "statement"-pony. Clip het in en gaan!


€ 65,-

Omschrijving van Balmain Clip-in Fringe L.A. Echt Haar

Ontdekt op de catwalks van dit seizoen: de pony. Niet verdund, maar een dikke, volle en expressieve pony. Vele beroemdheden volgen deze grote trend en deed haar eigen haar tot grote veranderingen laten zien! Ze willen ook een pony, maar zonder een blijvende verandering je kapsel? Dan is de Balmain Hair Clip-In Fringe is perfect voor je. Eenvoudige toepassing waarmee u uw stijl te veranderen in 5 minuten, eenvoudig, stijlvol en indrukwekkend! Balmain Clip-In Fringe. Een grote, betekenisvolle pony zoals zij het dragen de sterren van vandaag, zoals Zooey Deschanel, Jessica Biel en Rachel McAdams? Ook kunt u deze look dragen zonder te snijden je haar. Hoe? Met de Clip-In Fringe door Balmain! De Clip-In Fringe geeft u de mogelijkheid om uw stijl te veranderen in 5 minuten! Plaats de pony op de bovenkant van het hoofd en zet deze vast met de clip-in systeem voor een langdurige nieuwe look. Vervolgens kan de Pony worden aangepast aan uw gewenste lengte. Lang, kort, korter ... wat je maar wilt!

De Clip-In Fringe is beschikbaar in negen mooie genuanceerde kleuren die zich mengen met uw eigen haar. Wil jij ook een tijdelijke pony en wil je niet je haar er af knippen dan is de Balmain Clip-in Fringe iets voor jouw.

Kenmerken:

  • Balmain Hair Clip-in Fringe
  • Pony in 5 minuten
  • Met clips bevestiging
  • Kan gestyled tot 160 graden
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren 
  • Kleurvast