Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>
Merk: Moroccanoil Titel van product: Dry Shampoo Dark Tones 205ml
Korte omschrijving:

De Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones is de allereerste droogshampoo van Moroccanoil!

Categorie(ën): Webshop > Haarproducten voor kroeshaarWebshop > Haarproducten voor dun haarWebshop > Haarproducten voor dik haarWebshop > Haarproducten voor krullen Webshop > Haarproducten voor volumeWebshop > Haarproducten voor lang haarWebshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > StylingWebshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Shampoo en Conditioner Webshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Treatment Referentienummer: dry shampoo dark tones Prijsbepalingen en Levertijd: 29,90 Trendy Hair & Wellness Binnen 3 werkdagen


Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones 205ml

Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones 205ml

Trendy Hair & Wellness
 
Levertijd Binnen 3 werkdagen

De Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones is de allereerste droogshampoo van Moroccanoil!


€ 29,90

Omschrijving van Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones 205ml

De Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones is de allereerste droogshampoo van Moroccanoil! Deze droogshampoo bevat talg verkregen uit rijst, wat er voor zorgt dat alle olie en vieze geurtjes uit het haar worden geabsorbeerd. Hierdoor is het haar heerlijk verfrist en ruikt het lekker. Daarnaast bevat deze droogshampoo argan olie die er voor zorgt dat er geen laagje achter blijft, waardoor het donkere of bruine haar prachtig blijft!

  • Perfect voor donkere, bruine haartinten
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Bevat UV-bescherming
  • Fris haar in een handomdraai

Gebruik:
Belangrijk is om de Moroccanoil Dry Shampoo goed te schudden voor gebruik. Spray vervolgens vanaf ongeveer 15/20 centimeter de droogshampoo op de haaraanzet. Laat de droogshampoo een beetje drogen en masseer het vervolgens in. Borstel tot slot het haar goed door voor een verfrist kapsel!

Resultaat:
Na gebruik van deze Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones is het haar weer heerlijk fris en blijft het donkere, bruine haar zijn prachtige kleur behouden.