Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>
Merk: GHD Titel van product: Ceramic Brush 1 25mm
Korte omschrijving:

Keramische föhnborstel van ghd die warmte geleidt en daardoor het in model föhnen van je haar nog makkelijker en sneller maakt.

Categorie(ën): Webshop > Haarproducten voor glanzend haarWebshop > Haarproducten voor kroeshaarWebshop > Haarproducten voor dun haarWebshop > Haarproducten voor dik haarWebshop > Haarproducten voor krullen Webshop > Haarproducten voor volumeWebshop > Haarproducten voor lang haarWebshop > Alles voor kinderen > Borstels en kammen > GHD BrushesWebshop > Alles voor kinderen > Borstels en kammen Webshop > Haarproducten voor glanzend haarWebshop > Haarproducten voor kroeshaarWebshop > Haarproducten voor dun haarWebshop > Haarproducten voor dik haarWebshop > Haarproducten voor krullen Webshop > Haarproducten voor volumeWebshop > Haarproducten voor lang haarWebshop > Alles voor kinderen > Borstels en kammen > GHD BrushesWebshop > Alles voor kinderen > Borstels en kammen Referentienummer: GHD_borstel1 Prijsbepalingen en Levertijd: 28,- Trendy Hair & Wellness Binnen 3 werkdagen


GHD Ceramic Brush 1 25mm

GHD Ceramic Brush 1 25mm

Trendy Hair & Wellness
 
Levertijd Binnen 3 werkdagen

Keramische föhnborstel van ghd die warmte geleidt en daardoor het in model föhnen van je haar nog makkelijker en sneller maakt.


€ 28,-

Omschrijving van GHD Ceramic Brush 1 25mm

Wat is ghd Ceramic 25mm Brush?
Een föhnborstel die warmte geleidt, waardoor je haar in model föhnen nog makkelijker en sneller wordt. Het anti-slip handvat zorgt ervoor dat de borstel goed in de hand ligt en makkelijk te hanteren is. De kwalitatieve haren van de borstel zorgen voor een extra gladde look zonder pluis. 

Geschikt voor:
-Het in model föhnen van haar

Hoe gebruik je ghd Ceramic 25mm Brush?
Gebruik de borstel steeds met middelgrote secties van het haar. Plaats de borstel onder de aanzet van het haar en richt de föhn op de borstel. Geleid de borstel door het haar in de gewenste richting terwijl je de föhn op de borstel gericht houdt. Herhaal dit bij alle secties van het haar.