Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>>>
Merk: Moroccanoil Titel van product: Intense Hydrating Mask 250ml
Korte omschrijving:

Moroccanoil Intense Hydrating Mask is een intensief hydraterend en conditionerend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert.

Categorie(ën): Webshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Shampoo en Conditioner Webshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Treatment Referentienummer: mor intens hydrating mask Prijsbepalingen en Levertijd: 39,20 Trendy Hair & Wellness Dit product is beschikbaar voor deze locatie. Bestel direct!


Moroccanoil Intense Hydrating Mask 250ml

Moroccanoil Intense Hydrating Mask 250ml

Trendy Hair & Wellness
 

Moroccanoil Intense Hydrating Mask is een intensief hydraterend en conditionerend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert.


€ 39,20

Omschrijving van Moroccanoil Intense Hydrating Mask 250ml

Moroccanoil Intense Hydrating Mask is een intensief hydraterend en conditionerend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert. Dit masker is geschikt voor normaal tot dik, droog haar dat behoefte heeft aan extra verzorging en conditionering. Moroccanoil Intense Hydrating Mask is een hoogwaardige formule die verrijkt is met arganolie. Het masker zorgt voor een verbeterde textuur, meer glans, herstelde elasticiteit en een betere handelbaarheid van het haar. 

Gebruik:

Breng een ruime hoeveelheid Moroccanoil Intense Hydrating Mask aan op schoon, handdoekdroog haar. Kam het haar vervolgens door om het masker gelijkmatig door het haar te verdelen en laat het 5 tot 7 minuten inwerken. Spoel het masker uit met lauwwarm water. Gebruik Moroccanoil Intense Hydrating Mask 1 tot 2 keer per week voor een blijvend gezond resultaat.

Resultaat: 

Sterk, gezond haar dat beter handelbaar is en een prachtige glans heeft.