Shop nu tijdelijk met extra hoge korting!           Trendy Hair & Wellness

            
   
   
   
   
   
   

Trendy Hair Shop

Geeft u professioneel haaradvies online.....

>>>
Merk: Moroccanoil Titel van product: Restorative Hair Mask 250ml
Korte omschrijving:

Moroccanoil Restorative Hair Mask is rijk aan keratine en vetzuren om het haar te versterken en herstructureren.

Categorie(ën): Webshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Shampoo en Conditioner Webshop > Alles voor vrouwen > Moroccanoil > Treatment Referentienummer: mor Restorative Hair Mask Prijsbepalingen en Levertijd: 44,50 Trendy Hair & Wellness Dit product is beschikbaar voor deze locatie. Bestel direct!


Moroccanoil Restorative Hair Mask 250ml

Moroccanoil Restorative Hair Mask 250ml

Trendy Hair & Wellness
 

Moroccanoil Restorative Hair Mask is rijk aan keratine en vetzuren om het haar te versterken en herstructureren.


€ 44,50

Omschrijving van Moroccanoil Restorative Hair Mask 250ml

Moroccanoil Restorative Hair Mask is rijk aan keratine en vetzuren om het haar te versterken en herstructureren. De hoogwaardige formule is verrijkt met arganolie en eiwitten, waardoor haar dat door chemische behandelingen of warmtestyling is beschadigd, opnieuw wordt opgebouwd en hersteld. Hierdoor wordt het haar sterker, elastischer en mooier. Moroccanoil Restorative Hair Mask zorgt ervoor dat het haar weer levendig en vitaal wordt. 

  • Geschikt voor verzwakt en beschadigd haar
  • Verrijkt met arganolie en keratine                  
  • Voedt en herstructureert het haar
  • Bevat geen sulfaat, fosfaat en parabenen
 

Gebruik Moroccanoil Restorative Hair Mask:

Breng een ruime hoeveelheid Moroccanoil Restorative Hair Mask aan op schoon, handdoekdroog haar. Kam het haar vervolgens door om het masker gelijkmatig door het haar te verdelen en laat het 5 tot 7 minuten inwerken. Spoel het masker uit met lauwwarm water. Gebruik na het Restorative Hair Mask altijd nog de Moroccanoil Moisture Repair Conditioner om de haarschubben te sluiten. Gebruik Moroccanoil Restorative Hair Mask maximaal 1 keer per week voor een blijvend gezond resultaat.

Tip: 

Meng voor dik, stug haar ongeveer 1 theelepel Moroccanoil Treatment met het Restorative Hair Mask voor extra glans en elasticiteit. Laat het mengsel maximaal 10 minuten inwerken.